Equip


Els pilars de La Forzuda són en Fernando Pose i la Karmen Sampalo, una parella d’artistes multidisciplinars que han decidit unir l’art i les pizzes per finançar un projecte solidari: fer visites teatralitzades a les persones grans.

Pel camí s’han unit a l’equip persones increïbes que fan que el projecte se sostingui.

 FERNANDO POSE

Creador i malabarista autodidacte, la seva especilalitat són les pilotes de rebot. Ha estat als festi-vals més prestigiosos i en gran varietat de circs.
Amb un gran talent per a crear nous projectes.

KARMEN SAMPALO 

Actriu, creadora i professora de teatre. Amb més de 20 any d’experiència en el món de la interpre-tació va unir el seu cami al d’en Fernando i van iniciar una investigació on el circ i el teatre es tro-ben.

Col.laboradors


CLAUDIO POMPILIO

Mestre pizzer des de 1989. Ha treballat i regentat prestigioses pizzeries a Itàlia. Ell és qui ens ha en-senyat l’art de les pizzes, un mestre dels grans i una persona meravellosa.

DANIEL SETTICASI

Artista i dissenyador amb projectes originals i creatius. És el nostre dissenyador gràfic. Li ha donat color i vida a La Forzuda.

Contacte


Fes la teva comanda per telèfon, segueix-nos a xarxes a les xarxes socials o escriu per RESERVES, per associar-te o qualsevol altre consulta sobre l’associació: