ASSOCIACIÓ


L’associació sense ànim de lucre La Forzuda neix de la necessitat de millorar la qualitat de vida de la gent gran que viu a residències.

Mira la nostra entrevista a Alacarta.cat

Volem donar suport emocional i acompanyament a través de les arts escèniques. En un inici vàrem organitzar una visita amb espectacle de circ i teatre però de seguida vàrem entendre que el que necessitaven els residents era sentir-se escoltats I poder participar activament de les nostres propostes. Van començar així les nostres visites periòdiques a la residència “Casal Benèfic Pre-mianenc” a Premià de mar.

Al ser una associació sense ànim de lucre i no cobrar per aquestes actuacions sorgeix la necessi-tat de finançar el projecte.

I  a partir d’aquí neix la idea d’obrir la pizzera de La Forzuda, primer projecte per poder impulsar aquest finançament per a la Associació. A més, també realitzem espectacles en directe en el nostre petit teatre. D’aquesta manera això ens permet poder sufragar totes les despeses que comporta el projecte.

LA MISSIÓ


La Forzuda és una associació sense ànim de lucre que vol contribuir en l’acompanyament de les persones de la tercera edat creant petites accions a través de diferents propostes artístiques i socials promovent el teatre i el circ.

Creada per la Karmen Sampalo i en Fernando Pose, dos artistes del món del teatre i el circ, La Forzuda té la capacitat per treballar i coordinar-se amb altres organitzacions, entitats, ajuntaments, i amb un esperit d’ innovació constants.

LA VISIÓ


L’associació vol ser una entitat amb un model d’organització operatiu, eficaç i participatiu, i un punt de referència per a:

  • Persones de la tercera edat, com a resposta a les seves necessitats.
  • Entitats i col·lectius de barris, com a model de treball en xarxa, de capacitat d’aglutinar interessos i d’eficàcia en la gestió d’objectius.
  • Organismes públics, com a model de gestió de projectes de caràcter social.
  • Entitats socials, espais públics i residències privades, com a llocs on poder desenvolupar projectes en conjunt.
  • Autofinançament a través del beneficis econòmics generats a la pizzeria i el petit teatre de La Forzuda.

ELS VALORS


Sense ànim de lucre, l’associació no busca cap tipus de benefici econòmic a través de les seves accions i projectes.

Defensora de la tercera edat, sector de la població moltes vegades oblidat i poc acompanyat en les seves necessitats emocionals.

Solidària, ja que busquem un benestar emocional per a les persones vulnerables.

Creativa i artística, generant projectes dintre del teatre i el circ on potenciar la participació d’altres artistes del gremi.

FES-TE SOCI!


Fen-te soci col•labores amb el nostre projecte, hi ha dues modalitats:

1.

Per reservar i accedir als nostres espectacles és necessari ser soci. Això no implica cap cost (només el pagament de l’entrada). Els espectacles són esdeveniments que organitza l’associació i per poder-ne gaudir n’has de ser soci.

2.

Soci col·laborador, col·laborant amb la quantitat i freqüència que desitgis al nostre compte:

ES69 3025 0025 2614 0003 9886

Per a més informació, contacta’ns!